Politika privatnosti


 

Ulaskom na www.lucardoo.co.rs (u daljem tekstu: Sajt) obavezujete se na poštovanje Politike privatnosti, koja je kreirana u cilju obaveštavanja o prikupljanju, obradi, korišćenju i objavljivanju podataka koje dostavljate prilikom posete Sajtu.

Savetujemo vam da pažljivo pročitate Politiku privatnosti, jer pristupanjem Sajtu i korišćenjem njegovih internet stranica potvrđujete da ste saglasni sa karakterom naše Politike privatnosti.

Ukoliko niste saglasni sa ovom Politikom privatnosti, možete da ne koristite ovaj Sajt.

Zadržavamo pravo da unosimo izmene u Politiku privatnosti, bez prethodne najave. Sve izmene će blagovremeno biti objavljivane na ovoj stranici, te vas molimo da prilikom svake sledeće posete Sajtu proverite Politiku privatnosti, kako biste bili upoznati sa eventualnim izmenama.


PRIKUPLJANJE PODATAKA

Korišćenjem našeg Sajta može doći do automatskog čuvanja određenih podataka, kao što su kolačići (eng. cookies), na vašem računaru.

Radi pravilnijeg funkcionisanja i daljeg unapređivanja, sajt koristi kolačiće, koji predstavljaju jednostavne tekstualne fajlove sačuvane na hard disku vašeg računara. U skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti u obavezi smo da vas obavestimo o upotrebi kolačića i da obezbedimo vaš pristanak pre slanja istih. Korišćenjem stranica našeg sajta možete da pristanete na upotrebu kolačića ili da ih blokirate, pri čemu možete umanjiti funkcionalnost sajta.

Više informacija možete pročitati u našoj POLITICI KOLAČIĆA.

 

OBJAVLJIVANJE I BEZBEDNOST PODATAKA

Ne objavljujemo podatke korisnika sajta, niti ih ustupamo trećim licima, osim ukoliko za to ne postoji potreba u skladu sa zakonom ili pravnim postupkom. Preduzimamo sve dostupne mere bezbednosti, kako bismo mogli da garantujemo zaštitu vaših podataka od neovlašćenog pristupa, otkrivanja, izmene, nezakonitog uništenja ili slučajnih gubitaka.


OGLAŠIVAČI I LINKOVI KA DRUGIM INTERNET STRANICAMA

Sajt može sadržati informacije i podatke, kao i linkove ka internet stranicama trećih lica, koji će biti jasno označeni. S obzirom na to da nemamo nadzor nad takvim informacijama i podacima ili internet stranicama trećih lica, u potpunosti se odričemo bilo kakve odgovornosti u vezi sa sadržajem takvih internet strana.

Sajt može sadržati oglašivače, koji će biti jasno označeni. S obzirom na to da nemamo nadzor nad sadržajem internet stranica oglašivača, u potpunosti se odričemo bilo kakve odgovornosti u vezi sa sadržajem internet stranica oglašivača, kao i bilo kakve štete nastale reklamiranjem na Sajtu.

S obzirom na to da linkovi ka internet stranicama trećih lica, kao i oglašivači, ne podležu ovoj Politici privatnosti, savetujemo vam da pročitate politiku privatnosti svakog sajta koji posetite.


IZMENE POLITIKE PRIVATNOSTI

Zadržavamo pravo da unosimo izmene u Politiku privatnosti, bez prethodne najave. Sve izmene će blagovremeno biti objavljivane na ovoj stranici, te vas molimo da prilikom svake sledeće posete Sajtu proverite Politiku privatnosti, kako biste bili upoznati sa eventualnim izmenama.


KONTAKTIRAJTE NAS

Ukoliko imate bilo kakva pitanja, molimo vas da nas kontaktirate.

NAŠA ROBNA MARKA

nasa robna marka

KATALOG PROIZVODA

katalog

TRAŽITE POSAO?

zaposlenje

LUČAR VIDEO

video prezentacija

RIBNJAK LUČAR VIDEO

Ribnjak Lučar - aktuelna ponuda

SME SRBIJA 2022

SME Srbija 2022

ZLATNA IZVRSNOST 2019.

Zlatna izvrsnost 2019

COMPANY WALL 2018

Biznis partner 2018

BIZNIS PARTNER 2018

Biznis partner 2018


pdf PREUZMITE ID OBRAZAC

NOVI BIZNIS?

novi biznis

Razmišljate o novom biznisu? Niste sigurni čime biste se bavili? Otvorite prodavnicu zdrave hrane! Nekoliko korisnih saveta

Korisnički servis

NISTE ZADOVOLJNI?

niste zadovoljni

Imate prodavnicu zdrave hrane, ali niste zadovoljni kako Vam posao napreduje, dođite kod nas!

Korisnički servis

SARADNJA?

saradnja

Ukoliko ste zainteresovani za bilo kakav vid saradnje u oblasti  zdrave hrane, posetite nas!

Korisnički servis

Sajt www.lucardoo.co.rs koristi kolačiće (cookies) radi kvalitetnijeg funkcionisanja sajta. Nastavkom korišćenja stranica saglasni ste sa upotrebom kolačića. Za više informacija pogledajte Politiku privatnosti.

Prihvatam korišćenje kolačića.