Politika kolačića



Radi pravilnijeg funkcionisanja i daljeg unapređivanja, sajt koristi kolačiće (eng. cookies), koji predstavljaju jednostavne tekstualne fajlove sačuvane na hard disku vašeg računara.

U skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti u obavezi smo da vas obavestimo o upotrebi kolačića i da obezbedimo vaš pristanak pre slanja istih.

Korišćenjem stranica našeg sajta možete da pristanete na upotrebu kolačića ili da ih blokirate, pri čemu možete umanjiti funkcionalnost sajta.


ŠTA SU KOLAČIĆI?

Kolačići predstavljaju jednostavne tekstualne fajlove, tj. malu količinu informacija koja se šalje vašem računaru pri poseti web stranica. Kada ponovo posetite iste web stranice, vaš internet pretraživač šalje nazad kolačiće koji pripadaju tim stranicama, čime se omogućava web stranici da prikaže informacije prilagođene vama.

Kolačići najčešće čuvaju vaše postavke za web stranice (na primer odabrani jezik), ali mogu čuvati i širi opseg informacija, uključujući i podatke o ličnosti (na primer vaše ime ili e-mail adresu). Ovaj podatak može biti sačuvan samo u slučaju da vi to omogućite. Same web stranice koje posećujete ne mogu pristupiti informacijama na vašem računaru ako im vi to niste dozvolili. Naravno, uvek možete izmeniti postavke vašeg internet pretraživača i podesiti sve u vezi sa kolačićima.


KAKO MOŽETE ONEMOGUĆITI KOLAČIĆE ?

Kolačiće možete ukloniti ili isključiti njihovu upotrebu u podešavanjima vašeg web pretraživača (Chrome, Internet Explorer, Firefox, Safari i sl.). U tom slučaju, postoji mogućnost da će se time umanjiti funkcionalnost sajta.

Kliknite ovde za više informacija o postavljanju kolačića za pretraživač Chrome.

Kliknite ovde za više informacija o postavljanju kolačića za pretraživač Firefox.

Kliknite ovde za više informacija o postavljanju kolačića za pretraživač Internet Explorer.

Kliknite ovde za više informacija o postavljanju kolačića za pretraživač Safari.

NAŠA ROBNA MARKA

nasa robna marka

KATALOG PROIZVODA

katalog

TRAŽITE POSAO?

zaposlenje

LUČAR VIDEO

video prezentacija

RIBNJAK LUČAR VIDEO

Ribnjak Lučar - aktuelna ponuda

SME SRBIJA 2022

SME Srbija 2022

ZLATNA IZVRSNOST 2019.

Zlatna izvrsnost 2019

COMPANY WALL 2018

Biznis partner 2018

BIZNIS PARTNER 2018

Biznis partner 2018


pdf PREUZMITE ID OBRAZAC

NOVI BIZNIS?

novi biznis

Razmišljate o novom biznisu? Niste sigurni čime biste se bavili? Otvorite prodavnicu zdrave hrane! Nekoliko korisnih saveta

Korisnički servis

NISTE ZADOVOLJNI?

niste zadovoljni

Imate prodavnicu zdrave hrane, ali niste zadovoljni kako Vam posao napreduje, dođite kod nas!

Korisnički servis

SARADNJA?

saradnja

Ukoliko ste zainteresovani za bilo kakav vid saradnje u oblasti  zdrave hrane, posetite nas!

Korisnički servis

Sajt www.lucardoo.co.rs koristi kolačiće (cookies) radi kvalitetnijeg funkcionisanja sajta. Nastavkom korišćenja stranica saglasni ste sa upotrebom kolačića. Za više informacija pogledajte Politiku privatnosti.

Prihvatam korišćenje kolačića.