PROIZVODI OD MLEVENIH SEMENKI

english

mešavina mlevenih semenki sa cimetomMEŠAVINA SIROVIH MLEVENIH SEMENKI sa cimetom (protiv holesterola)

Neto količina: 100g, 250g

Ova mešavina sadrži nekoliko vrsta sirovih semenki i cimet u specijalno određenom odnosu. Prirodna je i veoma zdrava pomoć kod regulacije masnoća u krvi, odnosno povišenog "lošeg" holesterola, ali organizmu pruža i druge brojne benefite: poboljšava imuni sistem, popravlja kompletnu krvnu sliku, čuva i čisti probavni trakt, pospešuje metabolizam, deluje kao sredstvo za detoksikaciju celog organizma. Veoma je korisna kod dijeta za mršavljenje, jer pravilno pripremljen napitak-kaša može da posluži kao niskokalorična, a "sita" večera.

Zbog specifične kombinacije prirodnih sastojaka, mešavina sirovih mlevenih semenki "Lučar" prirodan je izvor proteina i kalcijuma, veoma je bogata vlaknima, nezasićenim masnim kiselinama i brojnim mineralima.

Priprema: 1 supenu kašiku proizvoda razmutiti u čaši jogurta, biljnog mleka ili ceđenog voćnog soka. Po mogućnosti ostaviti da odstoji oko 30 minuta pre konzumiranja.

Upotreba: kod povišenog holesterola i ostalih nabrojanih stanja konzumirajte ujutro i uveče, najbolje pre obroka. Kod viška kilograma, večernja doza neka bude zamena za večeru. Preporučljivo je proizvod koristiti i za održavanje dobrog stanja organizma i vitke linije. U tom slučaju, konzumirajte ujutro, pre doručka. Za postizanje rezultata, proizvod koristiti minimum 6 nedelja.mešavina mlevenih semenki sa ovsenim pahuljicamaMEŠAVINA SIROVIH MLEVENIH SEMENKI sa ovsenim pahuljama (protiv holesterola)

Neto količina: 100g

Za one koji ne vole ukus cimeta, pripremili smo još jednu mešavinu mlevenih semenki - sa ovsenim pahuljama. Odličnog je nutritivnog sastava, pomaže kod regulacije masnoća u krvi, pozitivno utiče na imuni sistem i krvnu sliku, čuva i čisti probavni trakt, pospešuje metabolizam, i detoksikaciju organizma. Ima isti efekat kao i mešavina sa cimetom kod dijeta za mršavljenje, i u tom slučaju preporučljivo je konzumirati je kao zamenu za jedan obrok.

Takođe sadrži mnogo proteina i kalcijuma, vlakana, nezasićenih masnih kiselina i brojne minerale.

Priprema: 1 supenu kašiku proizvoda razmutiti u čaši jogurta, biljnog mleka ili ceđenog voćnog soka. Preporučuje se da odstoji minimum 30 minuta pre konzumiranja.

Upotreba: kod povišenog holesterola i ostalih nabrojanih stanja konzumirajte ujutro i uveče, najbolje pre obroka. Kod viška kilograma, večernja doza neka bude zamena za večeru. Preporučljivo je proizvod koristiti i za održavanje dobrog stanja organizma i vitke linije. U tom slučaju, konzumirajte ujutro, pre doručka. Za postizanje rezultata, proizvod koristiti minimum 6 nedelja.

 

mleveni lan
SEME LANA MLEVENO

Neto količina: 100g, 200g

Mleveni lan je veoma popularna namirnica koja umnogome doprinosi ljudskom zdravlju. Prilikom mlevenja, razbija se čvrsta opnica semena lana, pa se njegovi kvalitetni sastojci bolje vare i lakše dospevaju u krvotok. Odličan je izvor nezasićenih masnih kiselina i dijetetskih vlakana.

2007. godine je sprovedeno istraživanje kojim je dokazano da 2 kašike mlevenog lana dnevno, pomešane sa voćnim sokom ili jogurtom, smanjuju pojavu valunga kod žena u menopauzi. Mleveni lan je neutralno - blago orašastog ukusa i može biti komponenta svih musli kombinacija, može se dodavati u prelive, sosove i druga jela ili salate. Najpopularniji način konzumiranja je jedna kašika mlevenog lana razmućena u čaši jogurta.

Nutricionisti takođe preporučuju da se jedna supena kašika mlevenog lana pomeša sa jednom ispasiranom kuvanom jabukom i da se ova smesa pojede na prazan stomak, radi regulacije stolice i čišćenja creva.

____________________________________________________________________________________

NAPOMENA: U opisima proizvoda se trudimo da budemo što tačniji i precizniji. Ipak, ne možemo garantovati za apsolutnu tačnost svake informacije. 

Za probleme sa zdravljem obratite se svome lekaru ili nutricionisti.

NAŠA ROBNA MARKA

nasa robna marka

KATALOG PROIZVODA

katalog

TRAŽITE POSAO?

zaposlenje

LUČAR VIDEO

video prezentacija

RIBNJAK LUČAR VIDEO

Ribnjak Lučar - aktuelna ponuda

ZLATNA IZVRSNOST 2019

COMPANY WALL 2018

Biznis partner 2018

BIZNIS PARTNER 2018

Biznis partner 2018


pdf PREUZMITE ID OBRAZAC

NOVI BIZNIS?

novi biznis

Razmišljate o novom biznisu? Niste sigurni čime biste se bavili? Otvorite prodavnicu zdrave hrane! Nekoliko korisnih saveta

Korisnički servis

NISTE ZADOVOLJNI?

niste zadovoljni

Imate prodavnicu zdrave hrane, ali niste zadovoljni kako Vam posao napreduje, dođite kod nas!

Korisnički servis

SARADNJA?

saradnja

Ukoliko ste zainteresovani za bilo kakav vid saradnje u oblasti  zdrave hrane, posetite nas!

Korisnički servis

Sajt www.lucardoo.co.rs koristi kolačiće (cookies) radi kvalitetnijeg funkcionisanja sajta. Nastavkom korišćenja stranica saglasni ste sa upotrebom kolačića. Za više informacija pogledajte Politiku privatnosti.

Prihvatam korišćenje kolačića.