VELEPRODAJA ZDRAVE HRANE

engleski

veleprodaja lucar

Ideja za buduću veleprodaju rodila se još osamdesetih,  počela da se formira devedesetih godina, da bismo, kao veleprodaja zdrave hrane, na tržište Srbije spremno stupili 2001. godine.

Sektor za veleprodaju kompanije LUČAR najstariji je sektor u preduzeću, a trgovina na veliko je naša najvažnija delatnost.

Kancelarije i izložbeni prostor nalaze se u Novom Sadu, u upravnoj zgradi (Tekelijina 32-34). Na istoj adresi nalazi se i glavni veleprodajni magacin.

U veleprodaji LUČAR robu možete poručiti  telefonom, faksom ili e-mailom, a naša vozila će poručenu robu u najkraćem roku odvesti na željenu adresu!

Od samog početka, ljubaznost i profesionalnost osoblja bila je naš zaštitni znak. Od nas ćete uvek čuti nešto korisno, jer svoje dugogodišnje iskustvo rado delimo sa vernim klijentima. Osoblje veleprodaje će Vam detaljno predstaviti naš bogati asortiman zdrave hrane, zrnaste robe, praškastih, kao i konditorskih proizvoda, saznaćete šta je novo na tržištu, koje su akcije u toku, koji su proizvodi najpopularniji, koji su najtraženiji, daćemo Vam pregršt korisnih saveta za otvaranje nove prodavnice ili pokretanje bilo kakvog posla u vezi sa zdravom hranom!

Takođe, uvek smo otvoreni za sve Vaše predloge i sugestije.

Ukoliko prvi put poručujete robu od nas, savetujemo Vam da dođete da se upoznamo.  Sa zadovoljstvom ćemo Vam ukazati gostoprimstvo i porazgovarati o budućem poslu!

 

RADNO VREME SA KLIJENTIMA:

radnim danima: 07:00 -16:00 h

subotom: 07:00-14:00 h

nedelja neradna

NAŠA ROBNA MARKA

nasa robna marka

KATALOG PROIZVODA

katalog

TRAŽITE POSAO?

zaposlenje

LUČAR VIDEO

video prezentacija

RIBNJAK LUČAR VIDEO

Ribnjak Lučar - aktuelna ponuda

SME SRBIJA 2022

SME Srbija 2022

ZLATNA IZVRSNOST 2019.

Zlatna izvrsnost 2019

COMPANY WALL 2018

Biznis partner 2018

BIZNIS PARTNER 2018

Biznis partner 2018


pdf PREUZMITE ID OBRAZAC

NOVI BIZNIS?

novi biznis

Razmišljate o novom biznisu? Niste sigurni čime biste se bavili? Otvorite prodavnicu zdrave hrane! Nekoliko korisnih saveta

Korisnički servis

NISTE ZADOVOLJNI?

niste zadovoljni

Imate prodavnicu zdrave hrane, ali niste zadovoljni kako Vam posao napreduje, dođite kod nas!

Korisnički servis

SARADNJA?

saradnja

Ukoliko ste zainteresovani za bilo kakav vid saradnje u oblasti  zdrave hrane, posetite nas!

Korisnički servis

Sajt www.lucardoo.co.rs koristi kolačiće (cookies) radi kvalitetnijeg funkcionisanja sajta. Nastavkom korišćenja stranica saglasni ste sa upotrebom kolačića. Za više informacija pogledajte Politiku privatnosti.

Prihvatam korišćenje kolačića.