ZDRAVI SLATKI NAMAZI

english

čoko kiki kremČOKO KIKI KREM

Neto količina: 170g i 300g

ČOKO KIKI KREM je jedinstven proizvod na našem tržištu, idealan za sve one koji žele da uživaju u poslasticama, ali ipak misle na očuvanje svog zdravlja i zdravlja svoje dece i porodice. Ovaj slatki namaz izuzetnog nutritivnog sastava dobijen je potpuno prirodnim procesom proizvodnje od kikirikija i najkvalitetnijeg kakao praha.

Postan je, sa smanjenim sadržajem šećera, ne sadrži veštačke boje niti arome, ne sadrži gluten, laktozu, trans masne kiseline, niti holesterol.

Sadrži zato čak 53% kikirikija, koji je poznat po svojim korisnim svojstvima. Kikiriki obiluje antioksidantima, nezasićenim masnim kiselinama, mineralima (magnezijum, fosfor, cink, mangan), kao i vitaminima E i B kompleks. Nutricionisti ga često preporučuju kao redovan sastojak u ishrani, može doprineti očuvanju pravilnih srčanih funkcija i odličan je saveznik u borbi protiv suvišnih kilograma.

Kakao uglavnom koristimo u ishrani zbog divnog mirisa i ukusa, a često nismo ni svesni koliko time doprinosimo svom zdravlju, pa čak i - sreći! Kakao podstiče mozak na stvaranje endorfina, što dovodi do opuštanja, otklanjanja stresa i bola. On stimuliše i lučenje dopamina i seratonina koji podižu nivo raspoloženja, zbog čega ljudi skloni depresiji obično i imaju potrebu za velikim količinama čokolade. Antioksidansi polifenoli iz kakao zrna čuvaju kardiovaskularni sistem i utiču na snižavanje visokog krvnog pritiska.

ČOKO KIKI KREM sadrži i kokosovo ulje, čiji su benefiti za ljudsko zdravlje naširoko poznati, te ćemo ovde pomenuti samo njegovo antivirusno i antibakterijsko dejstvo, primenu kod gojaznosti, doprinos jačanju imuniteta i regulaciji metabolizma.

Zahvaljujući posebnom tehnološkom procesu proizvodnje, u ČOKO KIKI KREMU su sačuvani svi korisni nutrijenti i prirodni sastojci kikirikija, kakao praha i kokosovog ulja.

ČOKO KIKI KREM se može koristiti kao namaz, idealan je kao fil za palačinke, torte i kolače, ili kao dodatak različitim poslasticama, smutijima i šejkovima.

____________________________________________________________________________________

NAPOMENA: U opisima proizvoda se trudimo da budemo što tačniji i precizniji. Ipak, ne možemo garantovati za apsolutnu tačnost svake informacije. 

Za probleme sa zdravljem obratite se svome lekaru ili nutricionisti.

NAŠA ROBNA MARKA

nasa robna marka

KATALOG PROIZVODA

katalog

TRAŽITE POSAO?

zaposlenje

LUČAR VIDEO

video prezentacija

RIBNJAK LUČAR VIDEO

Ribnjak Lučar - aktuelna ponuda

SME SRBIJA 2022

SME Srbija 2022

ZLATNA IZVRSNOST 2019.

Zlatna izvrsnost 2019

COMPANY WALL 2018

Biznis partner 2018

BIZNIS PARTNER 2018

Biznis partner 2018


pdf PREUZMITE ID OBRAZAC

NOVI BIZNIS?

novi biznis

Razmišljate o novom biznisu? Niste sigurni čime biste se bavili? Otvorite prodavnicu zdrave hrane! Nekoliko korisnih saveta

Korisnički servis

NISTE ZADOVOLJNI?

niste zadovoljni

Imate prodavnicu zdrave hrane, ali niste zadovoljni kako Vam posao napreduje, dođite kod nas!

Korisnički servis

SARADNJA?

saradnja

Ukoliko ste zainteresovani za bilo kakav vid saradnje u oblasti  zdrave hrane, posetite nas!

Korisnički servis

Sajt www.lucardoo.co.rs koristi kolačiće (cookies) radi kvalitetnijeg funkcionisanja sajta. Nastavkom korišćenja stranica saglasni ste sa upotrebom kolačića. Za više informacija pogledajte Politiku privatnosti.

Prihvatam korišćenje kolačića.