NAŠA ROBNA MARKA

englishZDRAVI SLATKI NAMAZI

ČOKO KIKI KREM je jedinstven proizvod na našem tržištu, idealan za sve one koji žele da uživaju u poslasticama, ali ipak misle na očuvanje svog zdravlja i zdravlja svoje dece i porodice. Ovaj slatki namaz (u pakovanjima od 170 i 300g) izuzetnog nutritivnog sastava dobijen je potpuno prirodnim procesom proizvodnje od kikirikija i najkvalitetnijeg kakao praha.

Postan je, sa smanjenim sadržajem šećera, ne sadrži veštačke boje niti arome, ne sadrži gluten, laktozu, trans masne kiseline, niti holesterol.

Više o karakteristikama slatkih namaza možete pročitati ovde.

* za uvećanje, kliknite na ponuđene fotografijeORGANSKI PROIZVODI
Organska hrana predstavlja namirnice proizvedene po ekološkim principima, uz poštovanje zakona prirode i osnovnog principa organske proizvodnje: zdravo zemljište - zdrava hrana - zdravi ljudi. Organske namirnice se uzgajaju na tradicionalan način, u harmoniji sa prirodom, bez korišćenja pesticida i veštačkih đubriva, na zdravom zemljištu i u ekološki ispravnim uslovima.

Predstavljamo Vam novu liniju organskih proizvoda robne marke Lučar: devičansko organsko kokosovo ulje, organsko seme lana mleveno, seme lana konzumno organik, čia seme konzumno organik, kinoa seme belo konzumno organik, proso oljušteno organik, kus-kus integralni organik, heljda zrno oljušteno organik, basmati pirinač organik, crveni pirinač organik, kao i suncokret jezgro sirovo organik. 

Više o karakteristikama organskih proizvoda možete pročitati ovde.

* za uvećanje, kliknite na ponuđene fotografije

 

PROIZVODI OD MLEVENIH SEMENKI
Nov proizvod iz našeg asortimana, mešavina sirovih mlevenih semenki sa cimetom (protiv holesterola), u pakovanju od 100 i 250g, prirodan je i veoma zdrav "regulator" masnoća u krvi i zato uspešno deluje protiv lošeg holesterola. Osim toga, pruža organizmu i brojne druge benefite: pospešuje metabolizam i detoksikaciju organizma, neguje probavni trakt, poboljšava proces varenja, pozitivno utiče na krvnu sliku. Za one koji ne vole ukus cimeta, pripremili smo još jednu mešavinu mlevenih semenki - sa ovsenim pahuljama, u pakovanju od 100g.

Važan proizvod iz ove grupe, na 10. mestu po hranljivim svojstvima od svih postojećih namirnica, je mleveno seme lana, u pakovanjima od 100 i 200g.

Više o karakteristikama i upotrebi proizvoda od mlevenih semenki možete pročitati ovde.

* za uvećanje, kliknite na ponuđene fotografije


TESTENINE LUČAR
Fine testenine iz asortimana robne marke "Lučar" napravljene su od integralnog brašna "Lučar", mlevenog na kamenom mlinu, na tradicionalan način, od najkvalitetnijih žitarica.

Testenine su posne, fine konzistencije i čvrstine, lako se kuvaju i ne raspadaju se prilikom kuvanja.

Uverite se i sami !

Više o karakteristikama testenina Lučar možete pročitati ovde.

* za uvećanje, kliknite na ponuđene fotografije


ŽITARICE ZA DORUČAK LUČAR
Napravljen od idealno izbalansiranih, najkvalitetnijih sastojaka, musli "LUČAR" je pravi izbor za sve ljubitelje zdrave ishrane. Postoji u dve ukusne kombinacije, tropik i klasik, obe u pakovanjima od po 250g i 1kg.

Korn flejks "LUČAR" je odličnog ukusa i hrskave teksture, zaslađen ekstraktom ječmenog slada. Možete ga naći u pakovanju od po 250g i 3kg.

Uživajte u zdravom doručku svaki dan!

* za uvećanje, kliknite na ponuđene fotografijeULJA
U svom asortimanu ulja, pod robnom markom "LUČAR", nudimo različite vrste jestivih ulja vrhunskog kvaliteta.

Hladno ceđena ulja: bademovo, bundevino, laneno, susamovo i kokosovo ulje.

Hladnim presovanjem brižljivo probranog i očišćenog semena uljarica ili orašastih plodova bogatih masnoćom, dobijaju se ulja odličnog nutritivnog sastava i vrhunskog kvaliteta, koja zadržavaju sva pozitivna izvorna prirodna svojstva. Ovako dobijena ulja su potpuno čista, njihova prirodna ravnoteža nije narušena nikakvim dodacima i ne prolaze ni jednu fazu rafinacije.

Ova visoko kvalitetna hladno ceđena ulja obiluju nezasićenim masnim kiselinama koje su ljudskom organizmu neophodne u svakodnevnoj ishrani za očuvanje zdravlja. Ne sadrže: holesterol, veštačke dodatke i arome, konzervans, gluten, trans masne kiseline, dodati šećer, niti bilo kakve komponente namirnica životinjskog porekla.

Više o karakteristikama hladno ceđenih ulja možete pročitati ovde.

* za uvećanje, kliknite na ponuđene fotografije

 

Devičanska ulja: devičansko i organsko devičansko kokosovo ulje vrhunskog su kvaliteta, veoma prijatne, blago slatkaste arome karakteristične za kokos. Od hladno ceđenog ulja razlikuju se po slatkastijem ukusu i mirisu "na kolače", ali imaju ista pozitivna svojstva.

Više o karakteristikama devičanskih ulja možete pročitati ovde.

* za uvećanje, kliknite na ponuđene fotografije

 

Takođe, preporučujemo da pogledate i proizvode iz grupe rafinisanih ulja: kokosovo i palmino ulje. Zbog visoke tačke dimljenja pogodna su za prženje, neutralnog su ukusa i nutricionisti ih preporučuju kao zdravija za upotrebu od ostalih rafinisanih ulja.

Više o karakteristikama rafinisanih ulja možete pročitati ovde.

* za uvećanje, kliknite na ponuđene fotografijeBRAŠNA

Proteinska brašna su potpuno prirodni proizvodi, visokog nutritivnog kvaliteta, sa smanjenim sadržajem ulja i izuzetno vrednog nutritivnog sastava. Dobijaju se mlevenjem delimično obezmašćene pogače semena ili plodova uljarica, odnosno jezgrastog voća. Ovako dobijena brašna zadržavaju sve hranljive sastojke sirovina od kojih se proizvode.

Bogata su proteinima i prehrambenim vlaknima, kao i još mnogim drugim vrednim i važnim nutrijentima, u zavisnosti od vrste sirovine od kojih su proizvedena. U potpunosti su biljnog porekla.
Ne sadrže: veštačke dodatke i arome, konzervans, gluten, trans masne kiseline, holesterol, niti dodati šećer.

Više o karakteristikama proteinskih brašna možete pročitati ovde.

* za uvećanje, kliknite na ponuđene fotografije


Takođe, preporučujemo da pogledate i proizvode iz grupe brašna od žitarica - brašno od prosa, integralno heljdino brašno, integralno ječmeno brašno, integralno speltino brašno, integralno ovseno brašno, integralno raženo brašno, integralno pšenično brašno, kao i pirinčano brašno, kukuruzno žuto i belo brašno.

Više o karakteristikama brašna od žitarica možete pročitati ovde.

* za uvećanje, kliknite na ponuđene fotografijePUTERI

Puteri "Lučar" su biljni namazi od brižljivo pripremljenog semena, oljuštenog semena ili jezgra orašastog voća, pri čemu zadržavaju bogat nutritivni sastav i karakterističnu izvornu aromu sirovine od koje su napravljeni. Ovo su namirnice sa očuvanim svim prirodnim svojstvima indijskog oraha, lešnika, kikirikija, badema, semena tikve golice, susama i suncokreta. 

Potpuno su prirodni proizvodi, ne sadrže nikakve veštačke dodatke i arome, konzervans, gluten, hidrogenovane masti, holesterol, dodati šećer, niti bilo kakve komponente namirnica životinjskog porekla. Bogati su nezasićenim masnim kiselinama (omega 3, 6, 9), visoko vrednim biljnim proteinima, prehrambenim vlaknima, vitaminima uglavnom E i B kompleksa i mnogim korisnim mineralima. Izdvajanje ulja na površini svih biljnih putera „LUČAR“ je normalna pojava, te ih je potrebno promešati pre upotrebe.

Više o karakteristikama putera možete pročitati ovde.

* za uvećanje, kliknite na ponuđene fotografije
ZRNASTI PROIZVODI
U okviru grupe zrnastih proizvoda "LUČAR" nudimo: chia (čia) seme crno konzumno, kinoa seme belo konzumno, golica sirova, seme susama konzumno sirovo, jezgro suncokreta oljušteno sirovo, kukuruz kokičar, ovsene pahuljice instant, proso zrno oljušteno, griz pšenični, ovas oljušteni, heljda zrno oljušteno, heljda zrno proprženo, pirinač dugog zrna - glazirani, pirinač integralni, palentu kukuruznu, seme lana konzumno.

* za uvećanje, kliknite na ponuđene fotografije

Takođe, predstavljamo: pirinač okruglog zrna - glazirani, pirinač dugog zrna - glazirani, integralni pirinač, palenta kukuruzna, beli pasulj pasuljica, beli pasulj gradištanac, šareni pasulj trešnjevac, pšenica za kuvanje, sočivo zeleno, geršla - oljušteni ječam, spelta oljuštena, kukuruz kokičar, sojine ljuspice.

Više o karakteristikama zrnastih proizvoda možete pročitati pročitati ovde.

* za uvećanje, kliknite na ponuđene fotografijeKIKIRIKI LUČAR
U ovoj grupi proizvoda nalaze se: kikiriki blanširani slani pržen u ulju, kikiriki blanširani neslani pečeni, kikiriki u opni sirovi, kikiriki u opni neslani pečeni, kikiriki u opni slani pečeni, kikiriki u ljusci pečeni.

Više o karakteristikama kikirikija možete pročitati ovde.

* za uvećanje, kliknite na ponuđene fotografijeORAŠASTO, SUŠENO I KANDIRANO VOĆE
U okviru ove grupe "LUČAR" proizvoda nudimo: goji bobice suve, brusnicu kandiranu, suvo grožđe, badem jezgro sirovo, kokosovo brašno, aroniju kandiranu, borovnicu kandiranu, lešnik sirovi, indijski orah pečeni slani, pistaći u ljusci pečeni slani i dr.

Više o karakteristikama sušenog i orašastog voća možete pročitati ovde.

* za uvećanje, kliknite na ponuđene fotografijePROIZVODI U PRAHU
U okviru ove grupe "LUČAR" proizvoda nudimo: fruktozu kristal prehrambenu, dekstrozu monohidrat prehrambenu, surutku u prahu, zamenu za mleko u prahu Palmlat 26/10 EF, sodu bikarbonu, kakao prah i dr.

Više o karakteristikama proizvoda u prahu možete pročitati ovde.

* za uvećanje, kliknite na ponuđene fotografijePRIRODNI SOKOVI
U okviru ove grupe "LUČAR" proizvoda nudimo: matični sok od aronije.

Više o karakteristikama prirodnih sokova možete pročitati ovde.

* za uvećanje, kliknite na ponuđene fotografije

____________________________________________________________________________________

NAPOMENA: U opisima proizvoda se trudimo da budemo što tačniji i precizniji. Ipak, ne možemo garantovati za apsolutnu tačnost svake informacije. 

Za probleme sa zdravljem obratite se svome lekaru ili nutricionisti.

NAŠA ROBNA MARKA

nasa robna marka

KATALOG PROIZVODA

katalog

TRAŽITE POSAO?

zaposlenje

LUČAR VIDEO

video prezentacija

RIBNJAK LUČAR VIDEO

Ribnjak Lučar - aktuelna ponuda

ZLATNA IZVRSNOST 2019

COMPANY WALL 2018

Biznis partner 2018

BIZNIS PARTNER 2018

Biznis partner 2018


pdf PREUZMITE ID OBRAZAC

NOVI BIZNIS?

novi biznis

Razmišljate o novom biznisu? Niste sigurni čime biste se bavili? Otvorite prodavnicu zdrave hrane! Nekoliko korisnih saveta

Korisnički servis

NISTE ZADOVOLJNI?

niste zadovoljni

Imate prodavnicu zdrave hrane, ali niste zadovoljni kako Vam posao napreduje, dođite kod nas!

Korisnički servis

SARADNJA?

saradnja

Ukoliko ste zainteresovani za bilo kakav vid saradnje u oblasti  zdrave hrane, posetite nas!

Korisnički servis

Sajt www.lucardoo.co.rs koristi kolačiće (cookies) radi kvalitetnijeg funkcionisanja sajta. Nastavkom korišćenja stranica saglasni ste sa upotrebom kolačića. Za više informacija pogledajte Politiku privatnosti.

Prihvatam korišćenje kolačića.