ZDRAVA HRANA - posao i misija !

english

 

Zdrava ishrana


RAZNOVRSNA I PRAVILNO IZBALANSIRANA ISHRANA JE OSNOV LJUDSKOG ZDRAVLJA

Najdragoceniji posed svakog pojedinca je njegovo zdravlje - ono određuje početak, kvalitet i kraj ljudskog života. Grk Herofilus (300 godina p.n.e.), rodonačelnik moderne anatomije, rekao je:

"Kad nema zdravlja pamet ne znači ništa, umeće se ne vidi, snaga se ne može iskazati, bogatstvo postaje beskorisno i inteligencija ne može biti primenjena."

Postoji drevna izreka da "zdravlje ulazi na usta", a jedino zdrava ishrana je prirodna ishrana. U prirodi iz koje smo potekli postoji lek za sve bolesti i tegobe. Ljudska vrsta se, ruku pod ruku sa tehnološkim i privrednim razvojem, vekovima udaljavala od prirode i prirodnog načina ishrane - brza hrana puna aditiva odgovara brzom životu današnjice. Na sreću, poslednjih decenija uviđamo posledice nezdrave ishrane i kao da dolazi do buđenja kolektivne ljudske svesti o ovom nepoželjnom fenomenu.

Zdrava ishrana


POSAO SA ZDRAVOM HRANOM - MISIONARSKI RAD U IME PRIRODE

Zdrava ishrana postala je jedan od najvećih trendova. Sve više pojedinaca počinje da se pita:

  • Da li se ispravno hranim?
  • Kako ishrana utiče na moj organizam?
  • Da li ishrana može da mi pomogne u rešavanju zdravstvenih problema?
  • Na koji način da korigujem svoju ishranu da bih bio zdraviji i živeo duže?

Interesovanje za zdravu hranu raste iz dana u dan, čineći je veoma unosnim poslom, ako se shvati pravilno i ozbiljno. Ukoliko se odlučite da radite sa zdravom hranom, imajte na umu da je to, pre svega, human i odgovoran posao, koji doprinosi globalnom zdravlju ljudske vrste. Pozitivna energija, ponos, sreća i miran san su odlike ljudi iz ove branše.

Zdrava ishrana Vam pomaže da kontrolišete svoju telesnu težinu, daje energiju i čuva zdravlje (poboljšava zdravstveno stanje). Kada se zdravo hranite imate dovoljno energije i možete uživati u mnogim fizičkim aktivnostima i sportovima. Zdrava ishrana Vam daje lep spoljašnji izgled koji dolazi samo ukoliko ste zdravi iznutra. Naučna ispitivanja potvrđuju da zdravom ishranom prevenirate niz oboljenja koja nastaju kao rezultat loše ishrane. Tako smanjujete rizik od nastanka bolesti srca, visokog krvnog pritiska, moždanog udara, dijabetesa, nekih karcinoma, osteoporoze.

Određena hrana smanjuje rizik od nastanka navedenih bolesti. Anti-oksidanti, supstance nađene u određenim vrstama voća i povrća smanjuju rizik od nastanka nekih karcinoma, dok vlakna žitarica, ovsa, voće i povrće snižavaju nivo holesterola u krvi.

____________________________________________________________________________________

NAPOMENA: U opisima proizvoda se trudimo da budemo što tačniji i precizniji. Ipak, ne možemo garantovati za apsolutnu tačnost svake informacije. 

Za probleme sa zdravljem obratite se svome lekaru ili nutricionisti.

NAŠA ROBNA MARKA

nasa robna marka

KATALOG PROIZVODA

katalog

TRAŽITE POSAO?

zaposlenje

LUČAR VIDEO

video prezentacija

RIBNJAK LUČAR VIDEO

Ribnjak Lučar - aktuelna ponuda

SME SRBIJA 2022

SME Srbija 2022

ZLATNA IZVRSNOST 2019.

Zlatna izvrsnost 2019

COMPANY WALL 2018

Biznis partner 2018

BIZNIS PARTNER 2018

Biznis partner 2018


pdf PREUZMITE ID OBRAZAC

NOVI BIZNIS?

novi biznis

Razmišljate o novom biznisu? Niste sigurni čime biste se bavili? Otvorite prodavnicu zdrave hrane! Nekoliko korisnih saveta

Korisnički servis

NISTE ZADOVOLJNI?

niste zadovoljni

Imate prodavnicu zdrave hrane, ali niste zadovoljni kako Vam posao napreduje, dođite kod nas!

Korisnički servis

SARADNJA?

saradnja

Ukoliko ste zainteresovani za bilo kakav vid saradnje u oblasti  zdrave hrane, posetite nas!

Korisnički servis

Sajt www.lucardoo.co.rs koristi kolačiće (cookies) radi kvalitetnijeg funkcionisanja sajta. Nastavkom korišćenja stranica saglasni ste sa upotrebom kolačića. Za više informacija pogledajte Politiku privatnosti.

Prihvatam korišćenje kolačića.